Dorpswandelig naar de Wijgert Kooij buurt

13 apr 2019

Zaterdag 13 april kunt u meedoen met een de dorpswandeling naar de Wijgert Kooij buurt.
De wandeling start om 14.00 uur bij het Huizer Museum.
Kosten: € 4,-- per persoon,
duur:  circa 2 uur.

De wandeling voert u vanaf het museum via allerlei leuke straatjes en steegjes naar een bijzondere buurt in Huizen. Dit uiteraard onder leiding van een ervaren gids.

De gids zal u onderweg op mooie plekjes, panden en details wijzen. Verder zal er verteld worden over oude winkeltjes, bakkerijtjes, klompenhokken, boerderijen en ook komen er oude verhalen over het vroegere Huizen en haar bewoners aan de orde. Uiteraard komt u meer te weten over de architect Wijgert Kooij. Na de wandeling zal u de panden van Wijgert Kooij zeker herkennen.

De wandeling eindigt weer bij het museum. Het museum biedt de gelegenheid iets te drinken en uit te rusten.

Wilt u deze wandeling of een ander soort wandeling met een eigen groep doen, neem dan contact op met de receptie van het Huizer Museum tel. 035-5250223 of via receptiehuizermuseumnl

1271 TZ  HUIZEN
email: receptiehuizermuseumnl