Lezing: Van ESKAF naar Potterie De Driehoek

19 sep 2019

De lezing wordt gegeven door:
Thea en Eef de Hilster
– auteurs van “Made in Huizen Holland 1934-1987. De Geschiedenis van Aardewerkfabriek Haho en Potterie de Driehoek”- zijn sinds 1997 dé verzamelaars van De Driehoek en ESKAF Huizen, dankzij het feit dat zij bij hun huwelijk in 1970 een servies van Potterie De Driehoek hebben gekocht.

In mei jl. waren zij met hun collectie te zien in het SBS6-programma Verzamelkoorts. Thea en Eef hebben aan diverse tentoonstellingen in het Huizer Museum meegewerkt. Dit jaar hebben zij in samenwerking met het museum de tentoonstelling “Van Bot naar Pot” samengesteld.

Thea is collectiebeheerder bij het Kinderboekenmuseum Het Schooltje van Dik Trom in Etersheim (Oosthuizen).

Eef is 24 jaar als vrijwilliger en bestuurslid actief geweest bij het Purmerends Museum en hij doet de vormgeving en ICT bij Het Schooltje van Dik Trom.

De lezing wordt gegeven in het Huizer Museum.
Aanvang: 19.30 uur

De toegang voor de lezing is: Museumentree ( € 5,-- ,Museumkaart gratis)  + € 3,-- toeslag.

Voor deze lezing moet u zich aanmelden!

Huizer Museum tel: 035 525 0223
Of via email: receptie@huizermuseum.nl