Wandeling door het oude hart van Huizen

25 mei 2019

Op zaterdag 25 mei organiseert het Huizer Museum weer een wandeling door (historisch) Huizen.
De wandeling start om 11.00 uur vanaf het Huizer Museum aan de Achterbaan.
Kosten voor de wandeling € 4,-- per persoon, aan de balie van het museum te voldoen.

De wandeling staat onder leiding van een ervaren gids. De route voert u langs diverse pareltjes die in het oude gedeelte van Huizen te vinden zijn. Enkele voorbeelden: een boerderij waar begin 1800 een bijzonder gevel voor geplaatst is, een trapgevel boerderij, de oudste huisjes, de 1e smederij en nog meer. Ongetwijfeld komt u langs de plek waar de vroegere molen heeft gestaan en waar nu dezelfde molen op schaal te bewonderen is. De gids zal u op de hoogte brengen van het rijke verleden van Huizen en weet zeker nog een mooie anekdote te vertellen. De wandeling is in deze mooie zomerperiode een echte aanrader en duurt ongeveer 5 kwartier.

Vooraf aanmelden is niet nodig, u kunt gewoon aansluiten.

1271 TZ  HUIZEN
receptiehuizermuseumnl